Uitgeverij IJzer

Paul Dijkman Het mannenmoeras

Het mannenmoeras

Dijkman, Paul
ISBN 978-90-8684-216-2
Formaat: 125 x 200 cm.
Omvang: 217 pag.
€20,50

Het mannenmoeras

Paul Dijkman

 

Het Mannenmoeras is een intrigerend liefdesverhaal dat zich afspeelt in de jaren ’80 en ’90 van de vorige eeuw. We zitten in het hoofd van een vindingrijke jongeman en raken mét hem verstrikt in mannelijke dromen. Als student ontmoet hij zijn grote liefde, zijn wederhelft, de vrouw van zijn leven. Met haar belandt hij in een onconventionele wereld, kunstzinnig en onbezorgd. Hij kan zijn geluk niet op, maar mist onbedacht wat er gaande is en gaat ten onder aan een raadsel. Zijn fantasieën en ambities zijn niet erg behulpzaam bij zijn wederopstanding, totdat hij een list verzint die het raadsel oplost. De verrassing volgt, een verbijsterende ontdekking.

Het Mannenmoeras neemt de lezer mee in een puzzelend mannenhoofd, geestig en scherp, ontroerend en beschamend. Het is een roman over falen en verdwalen, driften en bedrog, maar bovenal over onvoorwaardelijke liefde.

 

Paperback

 

Bij IJzer verscheen eveneens van Paul Dijkman Nieuwbouw en sfeerDe structuur van het gelukHet Lot en De kracht van onzekerheid.

 

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Please let us know your name.
Please let us know your email address.
Invalid Input

Ook interessant

De kracht van onzekerheid Paul Dijkman
Paul Dijkman Het Lot
Paul Dijkman De structuur van het geluk
Paul Dijkman Nieuwbouw en sfeer